Mie ja yhteistyökumppanit

Sanna Niemi

Sanna Niemi

Personal Trainer -opiskelija

Ratsastusvalmentaja Ypäjän hevosopisto. Lisäksi olen kurssittautunut hevosalan kursseilla, mm. ratamestari, estetuomari, koulutuomari ja ratsastuksenohjaaja, joista 2 viimeistä on kesken.

Yrittäjä Hevosalalla vuodesta 1998, meillä on ollut ratsastuskoulutoimintaa, täysihoitotalli, sekä valmennus-, kilpailu- ja seuratoimintaa. Olen myös itse kilpaillut aktiivisesti vuosien varrella.

Elämän varrelta Olen naimisissa ja meillä on mieheni kanssa jo aikuinen poika. Lapsesta asti olen ollut kiinnostunut hevosista ja kilpailuista. Olen ollut kova tekemään töitä, ehkä liiankin, koska koin burnoutin oltuani yrittäjänä 17 vuotta. Kroppa sanoi rajuin oirein että nyt riittää. Rauhoitin yritystoiminnan ja lähdin opiskelemaan sähköasentajaksi. Valmistuin uuteen ammattiin vuonna 2017 ja jatkoin sähköalan töihin, joista sittemmin myyjän töihin. Samoihin aikoihin ikuiseen jojolaihduttamiseen kyllästyneenä aloitin projektin itseni kanssa, ja pudotin painoa 20kg. Opettelin myös kuinka siitä tehdään elämäntapamuutos, eikä vain pelkkä laihdutuskuuri. Projektiin liittyy myös monien asioiden kautta ymmärrys erityisherkkyydestä ja sen tuomista erityispiirteistä. Sen myötä olen tehnyt ison henkisen matkan ja oivaltanut paljon hyvinvoinnista ja palautumisesta. Liikunta on ollut hevosten kautta mukana pitkään, mutta sydäntä lähellä on lapsena ollut hiihto, nuorena aikuisena juoksu maratonkoulun merkeissä ja kuntosali pikkuhiljaa enemmän ja enemmän innostuen. Nykyinen tavoitteeni on fitnesskilpailu keväällä 2020. Olen kiinnostunut henkisen hyvinvoinnin opinnoista, sekä haluan opiskella ja kehittää itseäni jatkuvasti lisää liikunnan, urheilun, valmentamisen ja henkisen hyvinvoinnin alueilla. Ihmisten auttaminen on aina ollut minulle tärkeää, sellainen kutsumusasia ♥

Ville Torniainen

Ville Torniainen

Hieroja/Urheiluhieroja Etelä-Savon ammattiopisto 2018 Hierojan ammattitutkinto, tutkinnon osana urheilijan lihashuolto

Ravitsemus Erilaisia ravitsemuskursseja ja koulutuksia.

Terhi Selonen

Terhi Selonen

Minulle kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeä. Mieli ,keho ja tunteet muodostavat kokonaisuuden. Noista kolmesta mielen voima on kiehtonut minua jo pitkään. Omaa sisäistä polkuani olen kulkenut nyt yli 10 vuotta. Silloin kävin ensimmäisen NLP (neuro linguistic programming ) kurssin. Tärkeimpiä huomioita silloin oli, kuinka paljon teemmekään asioita erillaisten uskomusten ja muiden odotusten mukaan. Ja kuinka helposti mieltä voi ohjailla. NLP master kurssin kävin melko nopeasti tuon practitioner kurssin perään, koska tunsin,että oli päässyt vasta raapaisemaan pintaa tutustuessani omaan polkuuni, omaan minääni. Oman varsinaisen työurani tähän asti olen tehnyt liikenneopettajana. Olen työstäni pitänyt, olenhan siinä viihtynyt yli 30 vuotta. Parasta on ollut asiakastyö, tavata mitä erilaisempia ihmisiä. Myös sitä kautta olen oppinut, että meistä jokainen on erilainen ja kantaa omaa tarinaansa. Aika aikaansa kutakin. Halusin oppia lisää tuosta mielenkiintoisesta ihmismielestä, ja kuinka voisin auttaa muita ja lisätä heidän hyvinvointiaan. Vastaus löytyi, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti koulutus. Koulutus vahvisti asioita, joita NLP kursseilla oli tullut jo esiin. Kummatkin koulutukset ovat tulevaisuuteen suuntautuneita, asiakkaan omia voimavaroja vahvistavia, minulle mieluisia asioita. Omasta hyvinvoinnista pidän huolta liikunnan avulla, koripalloa, tennistä, pilatesta, salilla käyntiä jne. Tykkään liikkua luonnossa, ja viihdyn hyvin mökillä. Olen iän myötä oppinut arvostamaan ja nauttimaan hiljaisuudesta ja rauhasta. Viihdyn toki myös esim urheilutapahtumien katsomossa. Olen 55v, kahden nuoren aikuisen ylpeä äiti, rooli, joka on yksi tärkeimmistä <3 Toivottavasti voin olla myös sinulle tukena ja apuna, nähdään.

Koulutus 2007 NLP- Practitioner, 2009 NLP- Master, 2018 Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Laura Koskimäki

Laura Koskimäki

Hieroja

Jari Lipsanen

Jari Lipsanen

Hieroja